Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання робочої групи з питань покращення послуги водопостачання в громаді

Дата: 05.11.2018 09:35
Кількість переглядів: 714

 

01 листопада 2018 року в приміщенні Григорівської сільської ради відбулося засідання робочої групи з розробки Плану покращення послуги водопостачання в Присиваській ОТГ. На зустрічі були присутні Анна Загорулько – програмний спеціаліст Програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність», Маїс Ваноян – експерт з послуг місцевого самоврядування Програми DOBRE, Максим Бурдавіцин  та Олександр Муратов  - спеціалісти з послуг місцевого самоврядування Програми DOBRE, представники апарату сільської ради, представники комунальних підприємств «Струмок» та «Павлівське». На зустрічі обговорювались проблеми, пов’язані з неякісним наданням послуги водопостачання в громаді.

Разом з експертом та спеціалістами з послуг місцевого самоврядування Програми DOBRE був розглянутий План удосконалення надання послуги з водопостачання. Під час розробки Плану було проведено 5 засідань робочої групи, на яких були проаналізовані основні проблеми в галузі водопостачання, що висвітлені в Плані. Всі учасники робочої групи приймали активну участь у обговоренні Плану, спільно шукали і затверджували компромісні та ефективні рішення для громади.

Проблема з надання послуги водопостачання є актуальною на всій території Присиваської ОТГ. Для покращення рівня життя, якості води, умов розвитку сільського господарства згідно з Планом покращення послуги в Присиваській ОТГ будуть проведені заходи для ефективного вирішення даної проблеми в громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь