Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжується реалізація проекту оснащення актової зали Григорівської сільської ради сумісно з Програмою DOBRE

Дата: 31.10.2018 08:47
Кількість переглядів: 874

Фото без опису

 

Наразі триває реалізація проекту для створення сучасних умов роботи, а саме ремонт актової зали в приміщенні Григорівської сільської ради. Проект реалізується за підтримки Програми DOBRE. В приміщенні проводяться ремонтні роботи за кошти з місцевого бюджету громади. Відповідне оснащення, техніка і меблі та закупівля деяких будівельних матеріалів надаються Програмою DOBRE на суму 255 755,20 грн, а саме: труби для гарячої води і опалення, радіатори, ковролін, дверні блоки, світильники, ноутбук, програмне забезпечення, проектор, екран, кондиціонер, Wi-fi/Internet/Router, акустична система, комплект з 2-х камер, підсилювач гучності, радіосистема з 2-ма ручними мікрофонами, цифровий мікшерний пульт, зовнішній накопичувач, кабельна продукція на підключення всієї інфраструктури, подіум, мобільні стільці, мобільний стіл.

В приміщенні актової зали Григорівської сільської ради регулярно проводяться різноманітні тренінги, зустрічі працівників ради, депутатів, активних мешканців громади, приватних підприємців тощо. Актова зала використовується щоденно, але відсутність сучасного облаштування не дозволяє своєчасному розповсюдженню інформації та застосуванню сучасних методів для ефективної роботи.

Саме сучасне облаштування приміщення надасть можливість усучаснити роботу, представити інформацію у зручній формі, інформувати мешканців про перебіг засідань та ознайомлювати їх з прийнятими рішеннями через розміщення відео та аудіо файлів в Інтернет.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь