Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стажувальний візит молоді Херсонської області до Перечинської ОТГ

Дата: 16.10.2018 22:34
Кількість переглядів: 920

Фото без опису

 

 

10-12 жовтня 2018 року відбувся стажувальний візит молоді з ОТГ Херсонської області до Перечинської ОТГ (Закарпатська область) з вивчення практики залучення громадян до процесів прийняття рішень та реалізації молодіжної політики в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Програми DOBRE в Херсонській області. Організаторами стажувального візиту були ГО «Громадський центр «Нова генерація» м. Херсон та Благодійний фонд «Центр громадських ініціатив» м. Перечин Закарпатської області. В стажуванні прийняли участь представники Присиваської ОТГ - Затуливітер Анастасія Юріївна та фельдшер з медицини невідкладних станів та медицини катастроф Лапшиков Олексій Володимирович.

Дуже насиченою була 3-денна програма, до якої входили як навчальні поїздки по території Перечинської ОТГ і за її  межами, так і екскурсії та знайомство з місцевими звичаями, традиціями, кухньою тощо. За цей час представники ОТГ Херсонщини познайомились з молодіжними ініціативами села Невицьке та відвідали Невицький замок, побували в селах Т. Ремета та Т. Пасіка, а також на базі «Воєводино».

11 жовтня відбувся візит до Перечинської ОТГ, знайомство з ініціативами Молодіжної ради, з роботою батьківської ради та молодіжними ініціативами. На завершення стажувального візиту були проведені знайомство з впровадженням молодіжних ініціатив у Закарпатській обласній науковій бібліотеці та екскурсія по Ужгороду.

Протягом трьох днів учасників стажування супроводжували Андрій Вишняк – депутат Закарпатської обласної ради та Оксана Кидора – представник БФ «Центр Громадських ініціатив».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь