Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Строганівка відсвяткувала 198-му річницю від дня заснування села

Дата: 16.10.2018 20:14
Кількість переглядів: 925

 

14 жовтня українці відзначають три великі свята: День святої Покрови Пречистої Богородиці, День Українського козацтва, День захисника України.

А в селі Строганівка традиційно святкують  День села.

Цей день в селі розпочався змаганням з волейболу серед чоловічих команд Григорівської сільської ради.

Перше місце в змаганні посіла команда села Григорівка «Сокіл». Кожна команда отримала грошову винагороду та було нагороджено подяками сільського голови  по одному гравцю з команди.

По завершенню змагання розпочався святковий концерт. На святі був присутній голова Григорівської сільської ради С.О. Кліщевський. Йому було надано слово для привітання та вручено коровай. Також всіх зі святом привітала в.о. старости села Строганівка С.В. Загороднюк.

Установи села було нагороджено подяками сільського голови за особистий внесок у розвиток села Строганівка.

На святі було нагороджено подарунками: найстаріших жителів села Кушніренка Дмитра Макаровича та Чумаченко Олександру Григорівну; наймолодших жителів села – Мурсалова Ідріса Талібовича, Михайлову Владиславу Сергіївну, Мішуру Данила Дмитровича, Олійник Єлизавету Миколаївну, Туфанова Озгура Джамаловича,  Черняк Олександру Максимівну, Мірсалієву Лейлу Шавкетівну, Аскарову Гамзе Байрамівну, Піргач Аріну Олександрівну; новостворене подружжя Мурсалових  Ізміра Пулатовича    і Фірюзи Тамалівни; подружжя, яке 60 років тому зареєструвало шлюб – Петренко Марія Василівна і Олексій Захарович; подружжя, яке прожило в парі 10 років – Вареник Іван та Наталя; подружжя, яке прожило в парі 20 років – Білоусові Михайло та Любов; подружжя, які прожили в парі 30 років – Торчило Олександр та Світлана, Ніколенко Микола та Жанна, Зімін Олександр та Тетяна, В’юненко Олександр та Зінаїда, Корнієнко Віктор та Наталя; подружжя, які прожили в парі 40 років – Ніколаєві Остап та Євгенія, Чумаченко Іван та Галина, Ковальові Василь та Ніна, Коновалові Григорій та Віра, Циганенко Василь та Марія, Чернавіні Михайло та Галина, Піскалюк Володимир та Зоя. Також привітати  колективи: загальноосвітнього навчального закладу, дошкільного навчального закладу, амбулаторії загальної практики сімейної медицини, поштового відділення та соціального працівника села.

В цей день поздоровили захисників, які повернулись із зони ООС до родин: Богатиренка Сергія Вікторовича, Лаврика Василя Васильовича, Оліщука Ярослава Олександровича, Черняка Максима Сергійовича, Кузнецова  Владислава Олександровича , Кудрявцева Миколу Юрійовича, Васечка Євгенія Вадимовича, Горлінського Остапа Олександровича, Савенка Олександра Григоровича та воїна – інтернаціоналіста – Бабенка Миколу Васильовича.

Жителів та гостей свята вітали музичний гурток «Зірочки майбуття» Григорівської ЗОШ І – ІІІ ступенів та колективи художньої самодіяльності Григорівського, Павлівського, Строганівського та Іванівського сільських Будинків культури.  

Після завершення концерту відбулася лотерея. Свято продовжилось веселою дискотекою . Всіх бажаючих пригощали смачними стравами.

Висловлюємо подяку за організацію свята спонсорам: Мєзєнцевій Майї Олександрівні, Мєзєнцеву Євгенію Миколайовичу, Богачевському Сергію Івановичу, Зіміну  Володимиру  Васильовичу, Іванову Сергію Івановичу, Фесенку Володимиру Григоровичу, Чеботару Ользі Юріївні, Іванцову Михайлу Федоровичу, Тимошенко Ірині Миколаївні та керівництву Каланчацького маслосирзаводу. Також висловлюємо подяку Благодійному фонду Євгена Рищука за допомогу в облаштуванні святкової сцени.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь