Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Григорівська сільська рада оголошує збір зауважень і пропозицій громадськості щодо "Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Схеми планування території Присиваської ОТГ"

Дата: 02.10.2018 14:19
Кількість переглядів: 1161

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України №333-р від 01.04.2014 р. в даний час за рішенням Григорівської сільської ради розробляється Схема планування території Присиваської ОТГ Херсонської області. Виконавцем є Державне підприємство "Український науково дослідний і проектний інститут цивільного будівництва "УКРНДПІЦИВІЛЬБУД". 

Відповідно до Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку", Григорівська сільська рада оголошує збір зауважень і пропозицій громадськості щодо "Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Схеми планування території Присиваської ОТГ".  Ознайомитись з текстом заяви можливо за посиланням-

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Схеми планування території Присиваської ОТГ.

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції - Григорівська сільська рада Чаплинського району Херсонської області (вул. Пушкіна, 20, с. Григорівка, Чаплинського району, Херсонської області, 75240).

Пропозиції приймаються на протязі 15 діб з дня розміщення на офіційному сайті громади оголошення про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Схеми планування території Присиваської ОТГ , тобто з 02.10. по 17.10.2018 року (відповідно до пп. 5,6 ст. 10 Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку". 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь