Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святковий концерт до Дня працівників дошкільної освіти

Дата: 02.10.2018 08:15
Кількість переглядів: 1031

Фото без опису

28 вересня 2018 року в актовій залі Григорівського сільського Будинку культури відбувся святковий концерт до Дня працівників дошкільної освіти. На свято було запрошено  всіх працівників дошкільних закладів Григорівської сільської ради.

Зі словами привітання до всіх присутніх звернулися: заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Зозулінська Таміла Володимирівна, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту – Шонія Ганна Леонідівна, в.о. старости сіл Павлівка та Нововолодимирівка – Андрієвський Анатолій Леонідович та в.о. старости  села Строганівка – Загороднюк Світлана Володимирівна.

Подяками сільського голови було нагороджено  колективи Григорівського ДНЗ «Дзвіночок»,  Павлівського ДНЗ «Малятко», Строганівського ДНЗ «Сонечко»  та Іванівського ДНЗ «Веселка».  Всіх працівників колективів ДНЗ було нагороджено дипломами в таких номінаціях: «Майстер контакту, волі і такту», «Юніори», «Метри», «Наймудріші», «Майстер - Турбота», «Творець прекрасного», «Лікар Ай-Болить», «Командувати обідом буду я! », «Майстер - Ас - Буль - Буль», «Пан Майстер», «Містер Чистюля» та «Нічний патруль».

Усіх присутніх на концерті вітали музичний гурток «Зірочки майбуття» Григорівської ЗОШ І – ІІІ ступенів і аматорські колективи Григорівського, Павлівського, Строганівського та Іванівського сільських Будинків культури. Ведучими святкового концерту були Надія Гнатовська та Олексій Лапшиков.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь