Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Моє село – моя маленька батьківщина

Дата: 27.09.2018 11:54
Кількість переглядів: 1042

Стало доброю традицією у багатьох селах проводити дні села. Тож не стало винятком і село Іванівка, яке 21 вересня 2018 року святкувало свою 157 річницю. Цей теплий сонячний день у селі розпочався Спартакіадою в програму якої входили такі види змагань: міні-футбол, естафета з елементами футболу та перетягування канату. Участь у змаганнях приймали команди сіл Григорівської сільської ради. До учасників зі вступним словом звернулася начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Г.Л. Шонія. Перед початком гри головний суддя В.В. Паролов, провів жеребкування та ознайомив з правилами змагань.

Перемогу здобула команда «Старт» села Іванівка. Всі команди отримали грамоти та дипломи Спартакіади.

Після завершення змагань  розпочалася  святкова концертна програма піснею  «Це мій рідний край» у виконанні Інни Ващенко.

Ведучі свята Оксана Кубай та Тетяна Кошельна запросили до вітального слова секретаря Григорівської сільської ради Славінську О.Т., в.о. старости села Іванівка Панкіну Т.І., в.о. старости сіл Павлівка та Нововолодимирівка Андрієвського А.Л.

Установи, працівників та жителів села було нагороджено подяками сільського голови за особистий внесок у розвиток села Іванівка.

Далі свято продовжилося нагородженням жителів села у різних номінаціях грамотами та подарунками. Так, у номінації «Найстарші люди села» нагородили Павелків Павла Михайловича та Олініченко Тетяну Микитівну; «Найстаріша сімейна пара» - Постові Віктор Максимович та Зінаїда Василівна; «Золоті ювіляри» – Ткачук Степан Іванович та Лідія Йосипівна, Єрмаков Віктор Іванович та Лідія Миколаївна; «Весілля срібне» - Онищенко Валерій та Ольга, Орел Олександр та Любов, Турчак Леонід та Людмила; «Кришталеве весілля» - Гриценко Віктор та Тетяна, Безпалий Олександр та Тетяна, Борейко Олег та Наталія; «Трояндове весілля» – Козак Сергій та Алла; «Дерев’яне весілля» – Лесик Михайло та Ірина; «Наймолодша подружня пара» - Сафонові Василь та Тетяна; «Багатодітні сім’ї» - сім’ї Оліщук, Симаник, Садовник та Чижикові; «Найлодший житель села» - Рябцев Денис, Мантула Євген, Сєдов Олексій, Фриз Ілля та Шелест Вікторія; «Ветерани праці» - Паролов Віктор Васильович, Губська Олена Петрівна, Ковальчук Галина Іванівна, Коновалова Ольга Павлівна; «Молоді таланти» - Молдован Олена, Павловська Христина, Часник Адріана, Часник Артем, Козак Таміла, Табунщик Христина та Фриз Ангеліна; «Містер допомагай» - Оліщук Віктор, Дрозд Валерій та Ткаченко Олександр.

В рамках свята учні Іванівської ЗОШ І – ІІ ступенів долучилися до Всеукраїнської акції «Голуб миру».

 

Жителів та гостей села Іванівка вітали колективи художньої самодіяльності Григорівського, Павлівського, Строганівського та Іванівського СБК.

По завершенню урочистої частини всі присутні прийняти участь у лотереї. Але на цьому свято не завершилось, о 21:00 всіх жителів села привітав зі святом гурт «SUNRISE», який виступав за допомоги благодійного фонду Євгена Рищука після чого розпочалася дискотека.

Жителів та гостей свята частували смачною рибною юшкою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь