Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада у Головному управлінні Держпраці у Херсонській області за участю представників Головного управління ДФС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі, ГУ Пенсійного Фонду України в Херсонській області

Дата: 20.09.2018 14:46
Кількість переглядів: 1083

Фото без опису

Сьогодні, 19 вересня, на виконання доручення Прем’єр-міністра України В.Гройсмана щодо детінізації ринку праці та на виконання окремого доручення Державної служби України з питань праці про проведення інформаційно-роз’яснювальної компанії щодо оформлення трудових відносин із найманими працівниками, у Головному управлінні Держпраці у Херсонській області проведено спільну нараду за участю представників Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, Головного управління Пенсійного Фонду України в Херсонській області, сільських голів та інспекторів праці територіальних громад. Участь у нараді від нашої громади взяв спеціаліст І категорії з юридичних питань – Горлінський Станіслав Миколайович,на котрого покладено обов’язки інспектора з праці.

Учасники заходу жваво обговорили питання неоформлених трудових відносин із найманими працівниками.

Представники ДФС та Пенсійного Фонду України в Херсонській області обмінялись досвідом інформаційної роботи, а також  надали пропозиції щодо посилення   інформаційно-роз’яснювальної кампанії серед роботодавців області та найманих працівників стосовно переваг легального працевлаштування, негативних наслідків роботи без оформлення трудового договору та відповідальності за таке порушення.

Також було наголошено що у поточному році було зареєстровано 3600 фізичних осіб-підприємців, а це 15 млн. грн. надходжень до бюджету. Збільшилась і кількість застрахованих осіб з початку року на 11 156 осіб.

В ході проведення заходу учасниками прийнято рішення щодо спільних дій у проведенні роботи по детинізації зайнятості та доходів населення.

Джерело : http://ks.dsp.gov.ua/

 

Григорівська сільська рада повідомляє, на території громади здійснює свою діяльність Інспектор праці, який забезпечує контроль за додержанням законодавства про працю юридичними особами (включаючи їх структурні та відокремленні підрозділи, які не є юридичними особами) та фізичними особами, які використовують найману працю на території ОТГ шляхом проведення, інспекційних та інформаційно-роз'яснювальних відвідувань. Телефон для отримання роботодавцями і працівниками інформації та роз’яснень щодо ефективних засобів дотримання законодавства– 53 3 31.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь