Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь команди Григорівсько сільської ради Присиваської ОТГ в обласній Колосіаді «Краща сільська/селищна спортивна громада Херсонщини 2018 року»

Дата: 10.09.2018 13:02
Кількість переглядів: 1184

Фото без опису

08 вересня 2018 року в місті Берислав у спортивному комплексі «Юність» Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва у День фізичної культури та спорту відбулися фінальні змагання ІІІ етапу обласної Колосіади «Краща сільська/селищна спортивна громада Херсонщини 2018 року», яку проводила територіальна організація громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Херсонській області спільно з громадською організацією «Херсонське обласне відділення громадської організації «Національний олімпійський комітет України».

В урочистому відкритті Ігор та фінальних змаганнях взяли участь більше 450 учасників, тренерів, суддів, офіційних представників з 12 сільських і селищних громад, міст Берислав та Херсон.

На урочистому відкритті змагання команди вітали:

- Володимир Коновалов - голова Бериславської районної ради;

- Луїза Кірсанова - виконавчий директор ГО « ХОВ НОК України»;

- Юрій Сорочинський - директор Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, голова постійної комісії Бериславської районної ради;

- Ольга Кондратьєва – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Бериславської райдержадміністрації;

- В’ячеслав Роль - голова ТО «ВФСТ «Колос» у Херсонській області.

Команда Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ прийняла участь у таких видах змагань: волейбол (чоловіки), міні-футбол (жінки, чоловіки), перетягування канату (чоловіки), гирьовий спорт (жінки, чоловіки), настільний теніс (жінки, чоловіки), шахи (жінки, чоловіки), шашки (жінки, чоловіки) та естафета з ігрових видів спорту (баскетбол, гандбол, футзал) серед сільських спортивних родин.

Сім’я Зборюк посіла ІІ місце серед сільських спортивних родин, Олініченко Людмила – ІІІ місце у змаганні з шашок серед жінок, Панкіна Тетяна – ІІІ місце у змаганні з шахів серед жінок та жіноча команда з міні-футболу – І місце у змаганні з міні-футболу серед жінок.

Загальнокомандна першість проводилися у трьох групах: І група – збірні ОТГ, ІІ група – збірні сіл і селищ з населенням понад 2000 жителів і ІІІ група – села і селища з населенням менше 2000 жителів. 

Наша команда зайняла ІІІ місце в ІІ групі та отримали кубок і дипломи.

Вітаємо наших переможців!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь