Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча нарада з програмним спеціалістом Програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» по питанням стану реалізації проектів за спільного фінансування.

Дата: 03.09.2018 17:20
Кількість переглядів: 872

Фото без опису

31 серпня 2018 року відбулась робоча нарада з програмним спеціалістом Програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»  по питанням  стану реалізації проектів за спільного фінансування. По першому проекту «Покращення роботи місцевого самоврядування через створення сучасних умов роботи  вищого представницького органу ОТГ – Ради громади із забезпеченням широкого залучення громадськості» (проведення ремонтних робіт в актовому залі в адміністративному приміщені ради із закупівлею необхідної техніки та обладнання). На сьогоднішній день отримали від Програми внесок у натуральній формі : матеріали та частину техніки , до 15 вересня приїдуть експерти для розробки схеми підключення техніки, обладнання та привезуть техніку. Після - громада  проводитиме ремонтні роботи за власні кошти.

Коротка довідка: приміщення актового залу використовується для проведення чергових та позачергових засідань ради на постійній основі, засідань комітетів, постійних комісій, тренінгів для депутатів та працівників виконкому, членів Дитячої дорадчої ради тощо.  Для ефективної роботи та своєчасного розповсюдження інформації про перебіг засідань, прийняті рішення, приміщення потребувало сучасного облаштування, яке буде забезпечувати:

1) Відео супровід засідань через відео запис засідань, можливість зв’язку по Скайп з використанням камери та проектора, який відображатиме іншу сторону. Приміщення буде облаштовано проектором, який  зможе виводити необхідну інформацію на екран, що буде зручним для всіх учасників засідань.

2) Аудіо супровід засідань через влаштування системи гучномовців з підсилювачем та мікрофонами.

3) Можливість об’єднувати і збирати аудіо та відео інформацію та записувати її, а також використовувати для виведення необхідної інформації на екран і зв’язку по Скайп.

4) Можливість візуального представлення доповідей, статистичної інформації, інфографіки тощо для прийняття виважених рішень.

По другому проекту «Дитяча розрада" - щаслива громада» (облаштування дитячого ігрового майданчику в с. Григорівка) Анна Іванівна повідомила , що вже пройшов тендер на закупівлю дитячого ігрового комплексу «Фрегат» (ціна – близько 250 000 грн.), підписаний договір та замовлено на виготовлення ігровий комплекс, очікується поставка до кінця вересня. Також Програма Добре погодила установку закупленого громадою ігрового обладнання (качелю, карусель, качалку-балансир та лавок). З 03.09.18 року планується проводити роботи по установці ігрового обладнання.

Вдячні Анні Іванівні за гарні новини, адже вже зовсім скоро малеча Присиваської ОТГ зможе забавлятись на новому сучасному ігровому майданчику!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь