Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА!!! Оголошення!!! Шукаємо майбутніх підприємців!!!!

Дата: 02.07.2018 14:34
Кількість переглядів: 1221

Оголошення!!

Шукаємо майбутніх підприємців!!!!

Григорівська сільська рада (Присиваська ОТГ) приймає участь в проекті «Синергія громад – запорука економічного розвитку громад», яку реалізує Громадська організація «Регіональний аналітичний центр». В рамках проекту Громадська організація готова навчити бажаючих всім навичкам ведення підприємництва, а також як правильно скласти бізнес-план та проект, де шукати кошти на фінансування цікавих та продуктивних  ідей.

Відповідно, шукаємо активних жителів Присиваської ОТГ, яким цікаве підприємництво та які мають багато цікавих і корисних ідей, але не знають з чого почати.

Можливо саме ВИ чекали на таку можливість. Тому запрошуємо прийняти участь у двох практичних семінарах з питань побудови власної справи, або розвитку вже існуючої, де ви зможете навчитись як розвинути свою ідею, яка допоможе не тільки власному розвитку але і розвитку громади в цілому.

Навчальна програма складається з двох практичних семінарів:

1-й семінар "Розвиток бізнесу в умовах децентралізації - практичні аспекти для успішного розвитку та бізнес-планування", який відбудеться 25-27 липня в м. Херсон, де ви дізнаєтесь що таке бізнес, особливості законодавства, започаткування власної справи та розробка бізнес-плану.

2 – й семінар "Проект від А до Я" відбудеться вже 3-5 серпня 2018 року, де отримаєте практичні знання підготовки ефективної проектної заявки, складенню кошторису, а також дізнаєтесь де шукати фінансування на ідеї.

Вже по закінченню навчання всі практичні знання учасники зможуть застосувати на практиці та за допомогою менторів, самостійно підготувати бізнес-план або проект для подальшої  реалізації та залучення фінансування.

Участь у всіх заходах обов’язкова.

До участі запрошуються активні мотивовані жителі (чоловіки та жінки) з чотирьох громад: Присиваська, Асканія-Нова, Тавричанська, Кочубеївська віком від 18 років. Оскільки кількість місць для участі в навчанні обмежена, всього від однієї громади зможуть прийняти участь не більше 6 осіб, тому, перевага буде надана тим, хто буде більш мотивованим та раніше зареєструється до участі. А тому, поспішайте!!!!

Зареєструватись можна заповнивши гугл-форму за цим посиланням: https://goo.gl/forms/L6GIOF6aoHW6J5Jk2

Деталі участі можна дізнатись в нашого регіонального представника Рити Бойко за телефоном – 0669087175.

Також отримати довідки або консультацію про проект можна в адмінбудинку Григорівської сільської ради за адресою: с. Григорівка, вул. Пушкіна, 20, контактний телефон 0970080434, Таміла Володимирівна Зозулінська.

Програма «U-LEAd з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його  країнами членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польшею та Швецією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь