Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XIV Український муніципальний форум

Дата: 20.06.2018 14:08
Кількість переглядів: 1138

Фото без опису

18-19 червня 2018 року Асоціація міст України проводила у м. Києві XIV Український муніципальний форум. Присиваську ОТГ представляла Перший заступник сільського голови Н.С.Пашковська.

Відкриття Форуму розпочалося з виступу Голови АМУ Київського міського голови Віталія Кличка, Президента України Петра Порошенка та Посла Королівства Норвегії в Україні Уле Тер’є Хорпестада.

Першого дня, 18 червня - «День місцевої демократії» - в рамках Форуму проведено дві пленарні сесії: «Стан та законодавче забезпечення місцевої демократії в Україні» та «Інструменти місцевої демократії».

Другого дня, 19 червня – «День відкритого врядування та економічного розвитку українських міст» - продемонстровано презентацію Концепції створення системи підготовки кадрів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад; Бев Еслінгер, мер міста Едмонтон, Канада – доповіла на тему «Жінки у місцевій владі: Досвід впровадження гендерних ініціатив в м. Едмонтон».

Два дні Форуму були доволі цікавими та продуктивними.

Цей Форум дає можливості для громади перейняти досвід європейських країн та  отримати рекомендації від інших впливових осіб країни, ключові принципи та механізми в роботі та розбудові громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь