Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит експертів ТОВ «Картографія +», м. Київ .

Дата: 08.06.2018 15:26
Кількість переглядів: 1567

 

Фото без опису

06 червня 2018 року в адмінбудинку Григорівської сільської ради (Присиваська ОТГ) відбулася зустріч з експертами ТОВ «Картографія +», м. Київ: Хмарою Ігорем Сергійовичем та Криворученко Заремою Рамзанівною.

На зустрічі були присутні Голова Григорівської сільської ради Кліщевський Сергій Олександрович, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Зозулінська Т. В., в.о. старости сіл Павлівка та Нововолодимирівка - Андрієвський А.Л., в.о. старости с. Строганівка - Загороднюк С.В., в.о. старости с. Іванівка  - Панкіна Т.І., начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства - Богатиренко С. В. та Горошко Олександр Олександрович - головний інженер Чаплинського РЕЗ і ЕМ ПАТ «Херсонобленерго».

В ході зустрічі була проведена робота з топографічною основою масштабу 1:10000 для Схеми просторового планування, яку розробляє Державне підприємство «Український науково-дослідний і проектний інститут цивільного будівництва «Укрндпіцивільбуд».

Коротка довідка щодо  «Схеми просторового планування Григорівської сільської ради (Присиваська ОТГ)»:Програмою DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» був проведений конкурс на розробку Схем просторового планування громади для трьох пілотних громад: міської, селищної та сільської. 30 листопада був проведений відбір поданих заявок спеціальною комісією, до якої входили представники програми DOBRE та представник Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Заявки перевірялися відповідно до встановлених критеріїв та спиралися на документи, що подали громади. Конкурс серед громад був на високому рівні, всього подалося 22 заявки, багато з них показали велике бажання та мотивацію розробити Схеми просторового планування.

В результаті було відібрано три пілотних громади:

  1. Апостолівську міську ОТГ;
  2. Заводську селищну ОТГ:
  3. Григорівську сільську раду (Присиваська ОТГ).

Розроблена Схема планування створить передумови для середньо- та довгострокового розвитку Присиваської ОТГ, забезпечить ефективне планування, забудову та використання всієї території.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь