Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит експертів ТОВ «Картографія +», м. Київ .

Дата: 08.06.2018 15:26
Кількість переглядів: 1601

 

Фото без опису

06 червня 2018 року в адмінбудинку Григорівської сільської ради (Присиваська ОТГ) відбулася зустріч з експертами ТОВ «Картографія +», м. Київ: Хмарою Ігорем Сергійовичем та Криворученко Заремою Рамзанівною.

На зустрічі були присутні Голова Григорівської сільської ради Кліщевський Сергій Олександрович, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Зозулінська Т. В., в.о. старости сіл Павлівка та Нововолодимирівка - Андрієвський А.Л., в.о. старости с. Строганівка - Загороднюк С.В., в.о. старости с. Іванівка  - Панкіна Т.І., начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства - Богатиренко С. В. та Горошко Олександр Олександрович - головний інженер Чаплинського РЕЗ і ЕМ ПАТ «Херсонобленерго».

В ході зустрічі була проведена робота з топографічною основою масштабу 1:10000 для Схеми просторового планування, яку розробляє Державне підприємство «Український науково-дослідний і проектний інститут цивільного будівництва «Укрндпіцивільбуд».

Коротка довідка щодо  «Схеми просторового планування Григорівської сільської ради (Присиваська ОТГ)»:Програмою DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» був проведений конкурс на розробку Схем просторового планування громади для трьох пілотних громад: міської, селищної та сільської. 30 листопада був проведений відбір поданих заявок спеціальною комісією, до якої входили представники програми DOBRE та представник Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Заявки перевірялися відповідно до встановлених критеріїв та спиралися на документи, що подали громади. Конкурс серед громад був на високому рівні, всього подалося 22 заявки, багато з них показали велике бажання та мотивацію розробити Схеми просторового планування.

В результаті було відібрано три пілотних громади:

  1. Апостолівську міську ОТГ;
  2. Заводську селищну ОТГ:
  3. Григорівську сільську раду (Присиваська ОТГ).

Розроблена Схема планування створить передумови для середньо- та довгострокового розвитку Присиваської ОТГ, забезпечить ефективне планування, забудову та використання всієї території.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь