Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Приємні зустрічі, цікаві заходи  в пришкільному таборі «Вишенька»

Дата: 06.06.2018 12:15
Кількість переглядів: 1225

Фото без опису

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.

Для дітей, які відвідують пришкільний  табір відпочинку  «Вишенька» з денним перебуванням пригоди літа не повторюються з року в рік, а дарують нові види відпочинку, цікаві розваги та зустрічі. 4 червня відбулася цікава та приємна зустріч. Зранку  до відпочинкового табору завітали гості: спільна команда українського та американського дитячого табору «Американська християнська організація». Учні мали змогу переглянути цікаву лялькову виставу, а потім  разом з представниками  організації  виготовляли паперові вироби «Серце доброти». На завершення зустрічі для дітей були організовані цікаві рухливі ігри, стрибки на спорт-батуті.

         Цього ж дня в другій половині дня захоплююче пройшов захід талант-шоу «Ми – діти твої, Україно, ми – надія твоя». У заході мали право брати участь ті діти, які мало виступали на шкільній сцені. Бажаючих було багато. Учасники шоу співали, декламували вірші. І таланти відкривалися! Адже коли всі співають в атмосфері доброти, без критики, в ігровій формі, то на сцену виходять і ті, хто раніше соромився виступати.       



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь