Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято для дітей в селі Григорівка

Дата: 01.06.2018 19:29
Кількість переглядів: 1313

 Фото без опису

У ПЕРШИЙ ЛІТНІЙ ДЕНЬ В УКРАЇНІ, ЯК І У ВСЬОМУ СВІТІ, ВІДЗНАЧАЮТЬ ДОБРЕ І РАДІСНЕ СВЯТО - ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ. ВОДНОЧАС ЦЕ Й СВЯТО ТИХ, ХТО ЗАВЖДИ ПОРУЧ З ДІТЬМИ, ХТО ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО НИХ І ДОПОМАГАЄ ТВЕРДО СТАТИ НА НОГИ.

Так, 1 червня  пройшло святкування і в селі Григорівка. На це чудове свято завітали вихованці Григорівського ДНЗ «Дзвіночок», учні школи та діти села з батьками. Проходили конкурси малюнків на асфальті, було приємно спостерігати, як старанно виводять кожен малюнок наші діти. Н.В.Кавковська разом з вихователями дитячого садочка радо водила хороводи з дітками, проводила конкурси та інші забави для діточок, як винагорода – дитячі щирі посмішки та веселий сміх. Вихованці ДНЗ «Дзвіночок» розповідали гарні вірші. По закінченню діток пригощали солодощами та дарували подарунки за участь у конкурсах.

На святі мали вітальне слово Перший заступник сільського голови Н.С.Пашковська та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Т.В. Зозулінська.

В ході свята було нагороджено учасників конкурсу на кращий буклет/брошуру про Присиваську ОТГ та Лемурійське озеро затоки Сиваш, а саме : Буряченко Олену, Чорній Кароліну, Угріна Олександра, Копівську Анастасію, Якименко Діану, Богатиренко Вікторію, Зеленого Артема, Богдана Дениса, Чижикова Віктора, Гаврилюк Світлану Валентинівну та  Чеботарьову Ольгу Іванівну - вчителів Іванівської ЗОШ І-ІІ ст. за допомогу у виготовленні буклетів. Переможницею конкурсу серед учнів, за результатами голосування, стала Чижикова Яна, котру нагороджено грамотою та грошовим призом - 500 гривень від  сілького голови С.О.Кліщевського. Крім того, нагороджено  Іванівську ЗОШ І-ІІ ст. – за перемогу серед шкіл в цьому конкурсі та вручено грошовий приз на розвиток школи - 1000 гривень.

Особлива подяка за допомогу у проведенні свята  Свінціцькому Брониславу Казимировичу, Робаку Павлу Леонідовичу та Троценко Ларисі Тимофіївні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь