Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято для дітей в селі Григорівка

Дата: 01.06.2018 19:29
Кількість переглядів: 1353

 Фото без опису

У ПЕРШИЙ ЛІТНІЙ ДЕНЬ В УКРАЇНІ, ЯК І У ВСЬОМУ СВІТІ, ВІДЗНАЧАЮТЬ ДОБРЕ І РАДІСНЕ СВЯТО - ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ. ВОДНОЧАС ЦЕ Й СВЯТО ТИХ, ХТО ЗАВЖДИ ПОРУЧ З ДІТЬМИ, ХТО ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО НИХ І ДОПОМАГАЄ ТВЕРДО СТАТИ НА НОГИ.

Так, 1 червня  пройшло святкування і в селі Григорівка. На це чудове свято завітали вихованці Григорівського ДНЗ «Дзвіночок», учні школи та діти села з батьками. Проходили конкурси малюнків на асфальті, було приємно спостерігати, як старанно виводять кожен малюнок наші діти. Н.В.Кавковська разом з вихователями дитячого садочка радо водила хороводи з дітками, проводила конкурси та інші забави для діточок, як винагорода – дитячі щирі посмішки та веселий сміх. Вихованці ДНЗ «Дзвіночок» розповідали гарні вірші. По закінченню діток пригощали солодощами та дарували подарунки за участь у конкурсах.

На святі мали вітальне слово Перший заступник сільського голови Н.С.Пашковська та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Т.В. Зозулінська.

В ході свята було нагороджено учасників конкурсу на кращий буклет/брошуру про Присиваську ОТГ та Лемурійське озеро затоки Сиваш, а саме : Буряченко Олену, Чорній Кароліну, Угріна Олександра, Копівську Анастасію, Якименко Діану, Богатиренко Вікторію, Зеленого Артема, Богдана Дениса, Чижикова Віктора, Гаврилюк Світлану Валентинівну та  Чеботарьову Ольгу Іванівну - вчителів Іванівської ЗОШ І-ІІ ст. за допомогу у виготовленні буклетів. Переможницею конкурсу серед учнів, за результатами голосування, стала Чижикова Яна, котру нагороджено грамотою та грошовим призом - 500 гривень від  сілького голови С.О.Кліщевського. Крім того, нагороджено  Іванівську ЗОШ І-ІІ ст. – за перемогу серед шкіл в цьому конкурсі та вручено грошовий приз на розвиток школи - 1000 гривень.

Особлива подяка за допомогу у проведенні свята  Свінціцькому Брониславу Казимировичу, Робаку Павлу Леонідовичу та Троценко Ларисі Тимофіївні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь