Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Треті загальні збори Дитячої дорадчої ради Присиваської ОТГ.

Дата: 12.05.2018 21:32
Кількість переглядів: 1385

 

10 травня 2018 року в Павлівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулись треті загальні збори Дитячої дорадчої ради Присиваської ОТГ. На зустрічі були присутні голова Григорівської сільської ради Кліщевський С.О., заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Зозулінська Т.В. та експертка громадської організації «Громадський центр «Нова генерація» Дорофєєва Н. Загальні збори відкрили голова ДДР Чижикова Яна та заступник голови Фесенко Вероніка, які розповіли про враження від поїздки до м. Київ для участі в саміті активних «Б.У.М.». На даному заході вони мали можливість презентувати зі сцени Дитячу дорадчу раду для молоді зі всієї України (800 чоловік), навчитися цікавого і корисного, познайомитися з новими людьми.

Далі для членів ДДР була доведена інформація, що 21-22 травня в рамках Програми DOBRE відбудеться тренінг для представників ОТГ Херсонської області "Прозорість місцевих бюджетів". Було обрано трьох представників ДДР для участі в даному заході.

Також молодь обговорювала важливість створення логотипу ДДР та розробки продукції з логотипом (чашки, футболки, кепки тощо).

Члени ДДР виявили бажання після закінчення навчального року провести в громаді Фестиваль для молоді Присиваської ОТГ із залученням представників молодіжних рад сусідніх громад.

Шкільна молодь отримала домашнє завдання:

  1. провести анкетування серед учнів загальноосвітніх закладів Присиваської ОТГ для визначення пріоритетного завдання,  в подальшому оформить в проектну заявку, з можливістю отримати фінансування з місцевого бюджету та реалізувати дану ініціативу;
  2. розробити план проведення Молодіжного Фестивалю;
  3. розробити план роботи ДДР на 2018 рік.

Хочеться відзначити активність та завзятість членів Дитячої дорадчої ради Присиваської ОТГ. Вже відчувається позитивний результат від створення ради та лобіювання молодіжної політики в громаді: на даних загальних зборах поступили три заяви про наміри вступу до ДДР. Бажаємо діткам успіхів та натхнення, адже вони молоді «агенти змін» Присиваської ОТГ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь