Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошено конкурс  проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» для громад-партнерів Програми DOBRE

Дата: 24.04.2018 19:09
Кількість переглядів: 1244

23 квітня 2018 року в приміщенні Григорівської сільської ради відбулась зустріч активістів Присиваської ОТГ з ґрантменеджером проектів ГО «Громадський центр «Нова Генерація» Костянтином Філенко.

За проектом «Голос громади в місцевому самоврядуванні», що реалізується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID), громадські організації із громад-партнерів  DOBRE , ініціативні групи, включно із молодіжними, можуть подати заявки на участь у конкурсі  проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад». Конкурс спрямований на активізацію та залучення мешканців громади до прийняття рішень і реалізації їх розвиткових ініціатив. Проект «Місцеві ініціативи для розвитку громад» має на меті підтримати такі організації та ініціативні групи, давши їм можливість реалізувати корисні для громади ініціативи, що співпадають з пріоритетами, включеними до стратегії розвитку громади, розробленої спільно з програмою DOBRE. У процесі впровадження ініціатив зможемо підвищити навички виконання проектів та посилити свою організаційну спроможність.

Завдання конкурсу – активізувати місцеві об’єднання громадян, місцеві громадські організації, молодіжні та ініціативні групи; надати можливість мешканцям громади розвинути творчий потенціал і взяти на себе відповідальність за принесення позитивних перетворень, показати конкретні і видимі результати згуртованої роботи мешканців громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь