Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 квітня 2018 року в рамках програми DOBRE відбулося засідання робочої групи по реалізації компоненту «Удосконалення послуг».

Дата: 19.04.2018 23:23
Кількість переглядів: 1211

Фото без опису

19 квітня 2018 року в адміністративному будинку Григорівської сільської ради відбулась зустріч програмного спеціаліста програми DOBRE Анни Загорулько з робочою групою по розробці та впровадженню Плану удосконалення послуг (SDIP) в Присиваській об’єднаній територіальній громаді. На зустрічі були присутні голова Григорівської сільської ради – Кліщевський Сергій Олександрович, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Зозулінська Таміла Володимирівна, в.о. старости сіл Павлівка та Нововолодимирівка – Андрієвський Анатолій Леонідович, в.о. старости с. Строганівка – Загороднюк Світлана Володимирівна, в.о. старости с.  Іванівка – Панкіна Тетяна Іванівна, головний бухгалтер – Островська Л.А., начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства – Богатиренко С.В.,Горлінський С.М. – спеціаліст І категорії з юридичних питань., в.о. директора КП «Струмок» -Чичаєва О.В., бухгалтер КП «Струмок» - Єроменко З.Т, секретар Строганівської ЗОШ І-ІІІ ст – Кагадій В.П., Рогальська О.С. - секретар Григорівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Анна Іванівна розповіла про План удосконалення послуг, як стратегічний документ, який створюється з метою підвищення якості конкретної послуги, за яку відповідає ОТГ та задоволення громадян послугами, за які відповідає ОТГ, а саме :

  • Житлово-комунальні
  • Адміністративні
  • Освітні
  • Медичні
  • Соціальні.

За попереднім аналізом опитувань громадян, які проводились партнерами з інших компонентів Програми DOBRE, для Присиваської ОТГ актуальне питання удосконалення слідуючих послуг:

  • Утримання та ремонт комунальних доріг, тротуарів в межах компетенції ОТГ;
  • Водопостачання;
  • Первинна медицина;
  • Вуличне освітлення.

Після ситуаційного аналізу, встановлення цілей, визначення операційних цілей, визначення завдань, робоча група в обговоренні визначилась з найактуальнішою послугою – реконструкція системи водопостачання в селі Григорівка (застаріла система водогону дуже часто виходить з ладу, якість питної води бажає бути кращою). За це рішення проголосувало 11 присутніх із 12.

Робочою групою протягом трьох місяців буде розроблений план  удосконалення послуги з водопостачання в Присиваській ОТГ, який пройде процедуру погодження Програмою DOBRE та на сесії Григорівської сільської ради . У разі погодження даного плану стане можливим залучення позабюджетних коштів програми DOBRE для співфінансування робіт по удосконаленню послуги з водопостачання  (до 70 % ).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь