Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В консультаційному центрі Чаплинської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості можна отримати інформацію з питань організації та провадження підприємницької діяльності.

Дата: 04.02.2021 08:12
Кількість переглядів: 1209

Фото без опису

На сьогодні гостро стоїть питання обізнаності людей у сфері зайнятості населення з питань організації та провадження підприємницької діяльності.

З метою підвищення рівня правових знань осіб, які звернулися до служби зайнятості з питань організації, провадження підприємницької діяльності та з метою удосконалення системи інформаційного і консультаційного обслуговування осіб, на базі Чаплинської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості  створено Консультаційний центр, який має широкий спектр повноважень, в коло яких входить забезпечення якісного і доступного отримання громадянами відповідей на запитання, що входять до компетенції   центру не тільки під час особистого прийому, а й по телефону. На сьогодні, кожен бажаючий може отримати повну та актуальну інформацію щодо різних аспектів підприємницької діяльності   та вичерпні відповіді на питання, щодо ведення бізнесу. Для надання інформаційної, правової та фінансової підтримки залучаються на громадських засадах працівники органів державної влади.  

Консультаційний центр надає безкоштовну інформаційну допомогу юридичним і фізичним особам. Звертайтесь задля уточнення інформації за телефоном  (05538)2 16 73, (063)658 58 38.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь