Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Гідності та Свободи у закладах загальної середньої освіти громади

Дата: 23.11.2020 09:06
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

З метою вшанування мужності учасників подій Помаранчевої революції та Революції Гідності, які відстоювали права людини, європейського майбутнього України, а також ідеали свободи, справедливості у мережі закладів загальної середньої освіти Григорівської сільської ради було проведено цикл заходів.

У Григорівській ЗОШ І-ІІІ ст. до Дня Гідності та Свободи відбувся пісенний флешмоб під назвою «Наша праця, наша творчість - тобі, Україно!» Ініціатором акції виступили керівник музичного гуртка «Зірочки майбуття» Ліна Дуднік та педагог – організатор Людмила Шипка. Голоси кілька десятків школярів закладу злились в унісон у патріотичному пісенному флешмобі, щоб вшанувати громадянський подвиг людей, які виступили на захист демократичних цінностей та Європейського вибору українського народу.

 У Павлівській ЗОШ І-ІІІ ст. напередодні Дня Гідності та Свободи відбувся урок звитяги «Україна гідна свободи» для учнів 8-11 класів організатором якого був вчитель Білецький В.О. Також було організовано перегляд документального фільму «Небесна сотня. Зима, що нас змінила» для учнів 5-7 класів під керівництвом Кищик Є.О. Під керівництвом вчителя Гриценко Г.Л. було проведено інформаційні експрес–хвилинки «Майдан гідних» для учнів 9-11 класів. Також оформлено інформаційний стенд «21 листопада – День Гідності та Свободи!» Гнатовською О.А. Було організовано відеофлешмоб "Свобода це…" за участі 5-11 класів під керівництвом Білецького В.О. та Вербінець Л.Г.

У Строганівській ЗОШ І-ІІІ ст., для здобувачів освіти  проведенні уроки мужності та уроки звитяги. В бібліотеці була організована тематична виставка "21 листопада День Гідності і Свободи". Для учнів 5- 6 класів педагог організатор Кобилинська М.М. провела виховний захід з переглядом відеофільму "З Україною в серці".

Учні Строганівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Іванівської ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь у відео-флешмобі "Свобода це..."



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь