Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ПРОЕКТУ СХЕМИ ПЛАНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ ГРИГОРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (ПРИСИВАСЬКА ОТГ) ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Дата: 19.10.2018 14:36
Кількість переглядів: 1187

   

 З метою врахування громадських інтересів та у зв’язку з розробленням нової містобудівної документації, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку розроблення містобудівної документації затвердженої наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 , Статті 13 «Громадські слухання» Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 N 555 "Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні" Григорівська сільська рада оголошує про початок процедури громадських слухань та обговорень проекту Схеми планування території Григорівської сільської ради (Присиваська ОТГ) Херсонської області.

      Мета розроблення Схеми планування території Григорівської сільської ради (Присиваська ОТГ), Херсонської області:

  • обґрунтування майбутніх потреб і визначення переважних напрямів використання територій;
  • врахування державних, громадських і приватних інтересів під час планування, забудови та іншого використання територій з дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного, протипожежного та іншого законодавства,
  • обґрунтування та визначення територій для містобудівних потреб;
  • визначення напрямів сталого розвитку населених пунктів Присиваської громади;
  • визначення територій, що мають особливу екологічну, рекреаційно-оздоровчу, наукову, естетичну, історико-культурну цінність, встановлення передбачених законодавством обмежень на їх планування, забудову та інше використання;
  • розроблення містобудівних заходів щодо охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів;
  • розроблення заходів щодо пожежної та техногенної безпеки, тощо.

Виконавець - Державне підприємство «Український науково-дослідний i проектний інститут цивільного будівництва «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД», Голосіївський проспект, 50, м. Київ.

Інвестор: «Глобал Комьюнітіз»/Програма ДОБРЕ (вул. Ділова, 56, офіс 510, м. Київ).

З матеріалами проекту Схеми планування території Григорівської сільської ради (Присиваська ОТГ), Херсонської області можна ознайомитись в приміщенні адмінбудинку Григорівської сільської ради (кабінет заступника голови) та приміщеннях адмінбудинків старостинських округів (кабінети в.о. старост), на офіційному сайті громади у розділі «Оголошення» та за посиланням в кінці оголошення..

Пропозиції та зауваження до проекту подаються: від фізичних осіб у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади та особистого підпису керівника.

Пропозиції надаються до Григорівської сільської ради за адресою: вул. Пушкіна, 20 , с. Григорівка, тел. 0970080434 протягом тридцяти днів з дати опублікування повідомлення або в приміщеннях адмінбудинків старостинських округів.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій  – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Т.В. Зозулінська.

Запрошуємо всіх на громадські слухання, які відбудуться 25 листопада 2018 року о 13 год. 00 хв. за адресою: вул. Новікова, 9, Григорівський Будинок культури. Учасники громадських слухань для реєстрації повинні мати паспорт!

Проект Схеми планування території Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ Херсонської області. Анатований звіт.

З повагою,

Сільський голова                                                         С.О. Кліщевський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь