Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Григорівці - 150 років!!!

Дата: 29.08.2018 16:16
Кількість переглядів: 1285

Гарної літньої днини 25 серпня 2018 року село Григорівка святкувало свою 150-річницю.

День села – важлива і хвилююча подія для кожного сільського жителя. Це не просто свято, це свідчення єдності та самоорганізації.

Святкові заходи розпочалися відкриттям футбольного міні-поля зі штучним покриттям в Григорівській ЗОШ І – ІІІ ступенів. На захід завітали почесні гості: заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації, засновник обласного благодійного фонду Є.М. Рищук, голова  Чаплинської районної державної адміністрації О.А. Бурейко, голова  Асканія-Нова ОТГ В.К. Свінціцький, голова Хрестівської ОТГ О.Л. Троян. Також були запрошені колишні керівники колгоспу та працівники, які займали керівні посади в різні періоди його існування.

Почесні гості звернулися зі словами привітання, в тому числі і господар свята С.О.Кліщевський.

Після урочистого відкриття футбольного міні-поля було проведено перші змагання серед команд шкіл,чоловічих команд та депутатів Григорівської сільської ради.

Командам-учасникам змагань було вручено грамоти.

 Команда Григорівської ЗОШ І – ІІІ ступенів посіла І місце в змаганні з міні-футболу серед команд шкіл Присивашшя і отримала кубок.

Серед чоловічих команд сіл в змаганні з міні-футболу та волейболу перше місце посіли команди села Григорівка.

Після завершення змагань провели квест «Цілі сталого розвитку громади» для членів Дитячої дорадчої ради, який організували представниці ГО «Громадський центр «Нова Генерація» Оксана Глєбушкіна, Ольга Жукова, Наталія Дорофєєва, за що їм щиро вдячні! Дітки мали змогу позмагатись та отримати нові знання та навички. Також представниці ГО «Нова Генерація» провели інформування населення , роздавши брошури про успіхи та досягнення Присиваської ОТГ за 1,5 роки.

Далі було розпочато святковий концерт до Дня села.

Жителів та гостей села Григорівка вітали колективи художньої самодіяльності Григорівської сільської ради, Надеждівського СБК, а також гості з міста Херсон (гурти «SUNRISE»та «Южный регион»).

Установи, працівників та жителів села було нагороджено подяками сільського голови за особистий внесок у розвиток села Григорівка.Сільському голові було вручено подяку голови Чаплинської районної державної адміністрації за сумлінне виконання своїх обов’язків.

Цінні подарунки Сергій Олександрович вручив найстарішим жителям села (Самойлович Зінаїді Тимофіївні та Мар’янській Ніні Іллівні), багатодітній сім’ї (родина Пинаєвих), наймолодшому жителю села (який народився 24 серпня 2018 року в родині Козлових) та дворам зразкового порядку (Писаренко Наталії Валеріївні, Орленко Тетяні Сергіївні та Копівському Михайлу Павловичу).

По завершенню урочистої частини всі присутні мали змогу побачити святковий салют та прийняти участь у лотереї. Але на цьому свято не завершилось, розпочалася дискотека.

На жителів та гостей свята чекали розваги для дітей, роздрібна торгівля та частування смачними стравами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь