Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчальна поїдка представників Черкаської області до Присиваської ОТГ

Дата: 26.07.2018 12:58
Кількість переглядів: 1295

25 липня 2018 року в рамках навчальної поїдки представників Черкаської області до Херсонщини «Розвиток зеленого туризму», організованого Центром розвитку місцевого самоврядування, Присиваська ОТГ зустрічала гостей з різних громад Черкащини.

Першим кроком була гостинна зустріч з короваєм, який приймав Григорій Перерва, та знайомство з учасниками Програми. Вже традиційно зустріч пройшла під музичний номер від дитячого колективу «Зірочки майбуття», який пройняв багатьох гостей. Далі за програмою була презентація Присиваської ОТГ з визначенням ключових пріоритетів розвитку та основних досягнень за період об’єднання.

Під час презентації наголосили на участі села Григорівка у Всеукраїнському конкурсі "Неймовірні села України 2018", організатором якого є онлайн-видання AgroPortal.ua, яке увійшло в 10-ку "Неймовірних сіл України". Звернулися з проханням до колег з Черкащини проголосувати за рідне село та сподіаємося на підтримку!

Завітали і до галереї історії місцевого краєзнавця Робака Павла, який вже не один рік наповнює свою «скарбничку» історичними знахідками та експонатами, знайденими на землях рідного краю. По дорозі до Лемурійського озера зупинилися біля вітряків та поспілкувалися з працівниками. Гості задавали питання та отримували відповіді на ті питання, що їх цікавили.

На завершення Програми відвідали Лемурійське озеро, родзинку нашої громади. Не зважаючи на невеличкий дощик, всі охочі з радістю покупалися в цьому цілющому озері та поцікавилися історією походження , по справжньому дива громади.

Дякуємо Херсонському Центру розвитку місцевого самоврядування за змогу представити громаду для колег з інших регіонів, а особливо Олександрі Лянній та Оксані Силюковій.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь