Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійність - найбільший вияв гуманності.

Дата: 27.12.2017 13:19
Кількість переглядів: 1666

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

В Іванівському дитячому садочку «Веселка» проводилось свято осені, в рамках якого був запланований «Осінній ярмарок».Батьки та колектив закладу , на чолі із завідуючою Коломієць Світланою Юріївною, виготовили випічку, принесли солодощі. Святковий захід відвідали учні та вчителі Іванівської ЗОШ І-ІІ ст., за що їм дуже вдячні. Вдалось пригостити гостів смачними солодощами, подарувати гарний настрій та заробити тисячу гривень. На батьківських зборах разом з колективом вирішили виручені кошти направити на благодійність. Було декілька міркувань, кому віддати зароблені кошти. Вирішили допомогти Богданчику Лаврику, який проживає в с. Іванівка та бореться зі своєю недугою разом з батьками та рідними. Малюку всього 4 рочки та він веде складне життя: постійне лікування, реабілітація. Богданчик довгоочікувана дитина, рідні дуже його люблять і роблять все, щоб він скоріше одужав. Мама 3 роки виховувала його сама. Сказати по правді, небагато таких матусь, які так боряться за одужання своєї дитини. Вони відвідують санаторії, реабілітаційні центри в м. Одеса та Херсон. Сім’ї до вподоби центр в м. Херсон, задоволені результатами, відношенням до хворих, оснащенням центру. Богданчик добре розмовляє та , нажаль, не може сам ходити, але надія є , потрібна операція. В сім’ї народився ще один малюк, тато заробляє кошти, а з Богданчиком тепер займається бабуся. Вона возить його на масаж та різні процедури, займається дрібною моторикою рук, всіляко допомагає малюку розвиватись.

В День Святого Миколая Богданчику виповнилось 4 роки. Колектив дитячого садочку запросили Богданчика з бабусею на свято, вручили подарунок та кошти на лікування, в сумі одна тисяча гривень. Емоції переповнювали маленького хлопчину, він весело плескав у долоні, розповідав вірші. Була доведена до кінця задумана справа. Колектив Іванівського ДНЗ «Веселка» та рідня Богданчика сподіваються на допомогу небайдужих людей по відношенню до таких дітей.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок . Тільки тоді у нас буде гідна заміна – сильна і красива. Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

Благодійність – найбільший вияв гуманності. Саме завдяки цій людській здатності: безкорисливо прийти на допомогу іншим, у світі не зникає добро. Благодійність – справжнє животворче джерело, що омиває та зцілює людські душі. Вона пробуджує в людині співчуття, співучасть, солідарність і відповідальність за те, що відбувається поряд з нею. Про це варто завжди пам’ятати, берегти, примножувати милосердя.

Дякуємо колективу ДНЗ «Веселка» та особисто завідуючій Коломієць Світлані Юріївні за добрі серця та небайдужість! Родині Богдана бажаємо здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку! Хай всім Бог посилає своє благословення на добрі діла, спонукає до чуйності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь